O nama

Tvrtka JK – NAUTIKA d.o.o.

kroz dugogodišnje iskustvo usavršila u izradi proizvoda od poliestera koji se dizajnom i funkcionalnošću prilagođavaju potrebama klijenata.

Svojim proizvodnim programom usko smo vezani uz turističku ponudu kako na priobalnim tako i u kontinentalnim prostorima. Imajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja odgovorili smo izradom bazenskih korita po mjeri koji su svojim dizajnom prilagođeni specifičnim potrebama klijenata.

Pouzdana kvaliteta i mogućnost izrade bazena po mjeri doveli su do povećanje potražnje za našim bazenima te smo u ljeto 2023.godine na tržište izašli s brendom JK – BAZENI koji je specijaliziran za izradu poliesterskih bazena te opremanje istih proizvodima provjerenih proizvođača (Hayward, Speck, Astral, Bayrol….).

Porastom potražnje za našim bazenima na austrijskom tržištu u jesen 2023.godine otvorili smo predstavništvo u Beču. Na domaćem tržištu smo prisutni od 2004. godine, od kada je  direktor Josip Kosanović stekao zvanje Majstor Brodograditelj. Tvrtka je s proizvodnjom i opremanjem poliesterskih bazena započela 2014.god. i s ponosom možemo reći da smo jedni od rijetkih proizvođača poliesterskih bazena u Hrvatskoj.

Cjelokupna proizvodnja se odvija po ISO standardima.

U veljači 2018. godine, nakon višemjesečnog nadzora, naš trud i zalaganje zasluženo su nagrađeni certifikatima ISO 9001 i ISO 14001 koji dokazuju da smo uspješno implementirali zahtjeve sustava upravljanja kvalitetom te zahtjeve sustava upravljanja okolišem. U siječnju 2021.godine implementirali smo i sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu te smo dobili i ISO 45001.

Po primitku Vašeg upita, bilo putem e-maila ili kontakt forme na web stranici kontaktirat će Vas naš prodajni predstavnik kako bi dogovorili detalje za izradu ponude

Personalizirana podrška: Pružit ćemo Vam personalizirane savjete za izgradnju bazena koji odgovara Vašim željama i potrebama. Bez obzira na konfiguraciju Vašeg terena, naš tim će Vam pomoći da pronađete idealnu lokaciju za bazen.

Različite opcije: Nudimo Vam mogućnost izrade bazena po mjeri. Bez obzira na način montaže koji odaberete, JK – BAZENI će vas podržavati tijekom cijelog procesa gradnje.

Stručna podrška: Od administrativnih postupaka do održavanja bazena, naš stručni tim pružit će Vam podršku. Bez brige, možete se posvetiti uživanju u bazenu iz svojih snova.

Jednostavnost izgradnje: Razvili smo koncept koji olakšava postavljanje bazena. Zahvaljujući mogućnosti izrade bazena različitih oblika i veličina, montaža postaje dostupna svima.

Različite opcije podrške: Ako želite dodatnu podršku, nudimo Vam različite načine suradnje s našim stručnjacima. Možete odabrati opciju “ključ u ruke” gdje će certificirani partneri obaviti cjelokupnu montažu Vašeg bazenskog kompleta. U konačnici, odabrati JK – BAZEN znači odabrati provjerenu kvalitetu i prilagođenu podršku tijekom cijelog procesa izgradnje, bez obzira na Vaše potrebe.